No Rules Brazilian Jiu Jitsu Squad: Βάπτισμα του πυρός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Η νεοσύστατη ομάδα Brazilian Jiu Jitsu των σχολών No Rules πήρε το βάπτισμα του πυρός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα BJJ το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Η ομάδα μας ετοιμάστηκε σκληρά αυτούς τους μήνες και λίγο πριν το πρωτάθλημα πόζαραν ενωμένοι

Ενωμένη, χαρούμενη και δυνατή η νεοσύστατη ομάδα No Rules Brazilian Jiu Jitsu, με τον προπονητή της Νίκο Πολύδωρο, πήρε το βάπτισμα του πυρός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η πρώτη προπόνηση μετά το πρωτάθλημα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γιορτάσουν όλοι/όλες μαζί για την παρουσία τους και να ξεκινήσουν την σκληρή προσπάθεια για το επόμενο επίπεδο

 

Νέο στίγμα στον χάρτη του Brazilian Jiu Jitsu

Παρά τις δυσκολίες που έχει περάσει κατά καιρούς η ομάδα No Rules BJJ, στέκεται δυνατά στα πόδια της. Το πείσμα και η σκληρή προσπάθεια των μαθητών από την μία, αλλά και το ταλέντο και οι γνώσεις του προπονητή Νίκου Πολύδωρου από την άλλη, είναι εδώ για να βάλουν την No Rules Squad στον χάρτη του Brazilian Jiu Jitsu.

No Rules Brazilian Jiu Jitsu Squad

 

Συμμετοχές, νίκες, μετάλλεια και ήθος

Με τρεις συμμετοχές για τους μαθητές της σχολής και μία για τον εκπαιδευτή της, πολλές νίκες, κάποιες ήττες, μετάλλεια και πάνω από όλα ήθος και επίπεδο στο παιχνίδι, κάνουν όλους/όλες στις σχολές No Rules περήφανους/ες.

Οι αθλητές μας πάλεψαν με δύναμη και έμφαση στο θεαματικό παιχνίδι, αποσπώντας το σεβασμό από τους αντιπάλους τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες.

Μικρό ρεπορτάζ από τους αγώνες…

Η ημέρα ξεκίνησε πολύ δυνατά με την Στέλλα να νικάει στον πρώτο της αγώνα, με πολύ καθαρές κινήσεις και επίδειξη τεχνικής.Στον αγώνα του τελικού έπαιξε με πάθος, έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο σωστά και σκληρά έχει προπονηθεί. η μάχη για το χρυσό μετάλλειο ήταν σκληρή, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Η σκληρή δουλειά και η μάχη της Στέλλας επιβραβεύτηκαν με το αργυρό μετάλλειο. Η Στέλλα ήταν μία ανάσα από το χρυσό, το οποίο χάθηκε στα σημεία.

Αυτό το αργυρό μετάλλειο είναι το πρώτο μετάλλειο που κατακτά ποτέ μαθητής/τρια της σχολής. Είναι υπόσχεση για τα υπόλοιπα που έρχονται.

Ευχαριστούμε Στέλλα!

Ο Βασίλης αγωνίστηκε με έναν δυνατό αντίπαλο σε μία πολύ αμφίρροπη μάχη. Το patch της ομάδας No Rules Brazilian Jiu Jitsu που φοράει περήφανα στο γκι του, βρέθηκε αρκετές φορές σε πλεονεκτική θέση, στην προσπάθεια να μαζέψει τους απαιτούμενους πόντους. Δουλεμένη τεχνική και ευκινησία, ήρθαν αντιμέτωπες με την δύναμη του αντιπάλου. Αυτή την φορά δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν, αλλά σίγουρα έδειξαν τι έπεται στο μέλλον.

Ο Θανάσης αναμετρήθηκε στην μεγάλη κατηγορία, όπου τα πολλά κιλά δύναμης και τεχνικής μπορούν να λυγίσουν κάθε αντίπαλο. Ο Θανάσης αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο τις ιαχές των φίλων του και φίλων της ομάδας μας καθώς στον πρώτο του αγώνα ήταν αδιαμφισβήτητα κυρίαρχος. Ευκινησία μαζί με δύναμη, τεχνική μαζί με έξυπνο παιχνίδι δεν άφησαν περιθώρια στον πολύ δυνατό αντίπαλο. Στο τελευταίο του παιχνίδι μπήκε με το βλέμμα του νικητή. Αποφασισμένος για την νίκη, αλλά κουρασμένος από την μεγάλη προσπάθεια προσπάθεια που είχε προηγηθεί, αντιμετώπισε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου. Τα συνεχόμενα παιχνίδια του στέρησαν κάποιες κρίσιμες ανάσες και την πρόκριση, αλλά του έδωσαν την απαιτούμενη εμπειρία που θα του χαρίσει σίγουρα ένα μετάλλιο στο μέλλον.

Αφιερωμένο….

Συγχαρητήρια Στέλλα, Βασίλη, Θανάση!Ανοίξατε τον δρόμο για την ομάδα μας!

 

Ο προπονητής μας κάνει την διαφορά

Από μία νίκη του προπονητή μας Νίκου Πολύδωρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο

Από την άλλη, ό,τι και να πούμε για τον προπονητή μας Νίκο Πολύδωρο είναι λίγο. Πανευρωπαϊκός και πολλαπλά πανελλήνιος πρωταθλητής, με παγκόσμιες διακρίσεις, μοιάζει να έκανε για ακόμα μια φορά αυτό που ξέρει καλύτερα. κατέκτησε το χρυσό μετάλλειο στην κατηγορία του και το αργυρό στην ανοιχτή κατηγορία των γιγάντων του αθλήματος. Γι αυτό θα αφήσουμε τις πράξεις του να μιλήσουν γι αυτόν και το μέλλον του να κρίνει τα πάντα.

Ο Νίκος Πολύδωρος κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα brazilian jiu jitsu 2018

Τον ευχαριστούμε που έδωσε στην ομάδα μας άλλο επίπεδο, νέα πνοή και υψηλή προοπτική! Συγχαρητήρια Νίκο!

Οι πανηγυρισμοί κρατάνε λίγο, η σκληρή δουλειά για πάντα

Οι πανηγυρισμοί για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας στο πρωτάθλημα τελείωσαν ήδη από χθες. Την θέση πήρε η ταπεινότητα, η σκληρή δουλειά και το όραμα. Μόνο με αυτά τα τρία χαρακτηριστική έρχονται τα καλά αποτελέσματα και η ομάδα μας το ξέρει καλά.

Εμείς τους ευχόμαστε καλό κουράγιο και καλή δουλειά για τις επιτυχίες που έρχονται!

No Rules Brazilian Jiu Jitsu Squad

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

email
norulesathens@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας

212 1040 262
6987367846
Tα λέμε από κοντά!