Δυνατό κλείσιμο τη σεζόν από το No Rules Αργυρούπολης με εξωτερική προπόνηση [report]

To No Rules Αργυρούπολης έκλεισε την χρονιά με μια δυνατή εξωτερική προπόνηση.

No Rules Training Spot Αργυρούπολη: Εξωτερική Προπόνηση, Ιούλιος 2018

Η εξωτερική προπόνηση του No Rules Αργυρούπολης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/7 στην γειτονιά της Αργυρούπολης. Αυτή η δράση αποτελεί ακόμα μία επιβεβαίωση για το ότι η σχολή μας στα νότια έχει ριζώσει για τα καλά στην γειτονιά και αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο κομμάτι της καθημερινότητας στην Αργυρούπολη.

No Rules Training Spot: Εξωτερική Προπόνηση, Ιούλιος 2018

Η εξωτερική προπόνηση παρέχει εμπειρίες για την πιο πλήρη αντίληψη του krav maga

No Rules Training Spot: Εξωτερική Προπόνηση, Ιούλιος 2018

Το krav maga αποτελεί ένα σύστημα ρεαλιστικής αυτοάμυνας σε πραγματικές συνθήκες. Οπότε επιδιώκουμε με στοχευμένες και μελετημένες κινήσεις να εκπαιδεύουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό επιδρά πάνω τους πρώτα από όλα ψυχολογικά.

No Rules Training Spot: Εξωτερική Προπόνηση, Ιούλιος 2018

Ξεφεύγουν από το προστατευμένο κλίμα της σχολής, αλλάζουν παραστάσεις και αυτό επιδρά στα συναισθηματά τους την ώρα των ασκήσεων. Έτσι αποκτούν την ικανότητα να ανταποκρίνονται ασχέτως περιβάλλοντος.

No Rules Training Spot: Εξωτερική Προπόνηση, Ιούλιος 2018

 

Πάνω από όλα όμως συνηθίζουν να αμύνονται αποτελεσματικά ανεξαρτήτως συνθηκών. Για παράδειγμα σε εξωτερικό χώρο μπορεί να υπάρχουν γυαλιά ή χαλίκια ή το έδαφος να είναι κακοτράχαλο.

Μπορεί η ορατότητα να μην είναι καλή λόγω περιορισμένου φωτός ή φυσικών εμποδίων. Με την προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους ο μαθητής και η μαθήτρια εξοπλίζονται κατάλληλα για κάθε συνθήκη.

Εμείς θέλουμε οι μαθητές/τριές μας να ανταποκρίνονται και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

No Rules Training Spot: Εξωτερική Προπόνηση, Ιούλιος 2018

Η ομάδα γίνεται οικογένεια

Με χαρά παρατηρούμε μέσα από τέτοιες δράσεις την ομάδα μας να γίνεται όλο και πιο πολύ μια δεμένη οικογένεια. Αποκτάμε κοινές εμπειρίες και κοινά βιώματα. Μοιραζόμαστε νέες εμπειρίες με χαμόγελα και προσπάθεια.Έτσι έχουμε την ευκαιρία πέρα από εκπαιδευτές-μαθητές-συμμαθητές να αποκτήσουμε νέες ιδιότητες: φίλοι, παρέα, οικογένεια.

Περήφανοι για όλους/όλες

Στο μαχητικό κομμάτι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το επίπεδο των μελών μας και να αισθανθούμε, γιατί όχι, περήφανοι για αυτό. Άλλωστε η σχολή στην Αργυρούπολη έχει μόλις λίγα χρόνια που έχει ξεκινήσει την πορεία της και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να διδάξει krav maga υψηλής ποιότητας, καθρέφτης του οποίου είναι οι μαθητές και οι μαθήτριές μας.

Συγχαρητήρια σε κάθε μαθητή/τρια του No Rules Training Spot στην Αργυρούπολη για την αφοσίωση και την εξέλιξή του/της.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη

Αυτή η εξωτερική προπόνηση αποτέλεσε για εμάς ένα πολύ δυνατό finale. Ήταν το κλείσιμο μιας σεζόν ορόσημο για την σχολή μας. Οραματιστήκαμε, μοχθήσαμε και απολαύσαμε τους καρπούς της προσπάθειάς μας. Τίποτα δεν θα ήταν όμως εφικτό χωρίς τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την στήριξή σας στο No Rules Training Spot.

Καλές διακοπές!

Πίσω ξανά τον Σεπτέμβρη!

logo αργυρούπολης