Ακόμα ένα χρυσό για τον εκπαιδευτή μας Νίκο Πολύδωρο

Στο δυναμικό των σχολών έχουμε την χαρά να έχουμε έναν πρωταθλητή του είδους. Ο εκπαιδευτής μας Νίκος Πολύδωρος είναι ένας πρωταθλητής με διάρκεια στο brazilian jiu jitsu. Η απόδειξη της ποιότητάς του είναι ότι δεν κατέκτησε απλά κάποιες νίκες. Αλλά συνεχόμενα κατακτάει πρωταθλήματα όλο και μεγαλύτερης εμβέλειας, με συνέχεια μέσα στον χρόνο. Αυτή την φορά κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλειο στην κατηγορία του. Kατέκτησε το χρυσό μετάλλειο στο παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα της IBJJF στο Παρίσι, στην κατηγορία της μωβ ζώνης.

Μαθήματα brazilian jiu jitsu στην σχολή No Rules Fight Club, Μαυρομιχάλη 138-Εξάρχεια, μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Νίκο Πολύδωρο

Συγχαρητήρια Νίκο! Συνέχισε την σκληρή δουλειά!

Εμείς δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον εκπαιδευτή Brazilian jiu jitsu των σχολών No Rules και του ευχόμαστε να συνεχίσει την σκληρή δουλειά στον δρόμο της βαθειάς κατάκτησης του brazilian jiu jitsu.

Εσύ έχεις την ευκαιρία να έρθεις στην σχολή No Rules στην Μαυρομιχάλη 138, στα Εξάρχεια , για να μάθεις brazilian jiu jitsu με έναν από τους πιο σοβαρούς και επιτυχημένους αθλητές του είδους!

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 21.00-22.30 @Μαυρομιχάλη 138-Εξάρχεια , No Rules Fight Club

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας!

email
norulesathens@gmail.com
Facebook
Εξάρχεια
Τηλέφωνα επικοινωνίας
212 1040 262
6987367846
Tα λέμε από κοντά!