Μετά την επιτυχία, λίγες μέρες διακοπές…

Κερδίσαμε τις διακοπές μας.

Οι γιορτές για το Πάσχα πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να κάνουμε λίγες μέρες διακοπές και στις σχολές No Rules. Τις διακοπές αυτές τις κερδίσαμε και τις αξίζουμε. Τόσο οι μαθητές/τριες, όσο και οι εκπαιδευτές/τριες έχουν δουλέψει πολύ σκληρά το τελευταίο διάστημα. Έτσι οι διακοπές έρχονται ως φυσική ανάπαυλα, με απώτερο στόχο να επιστρέψουμε δυνατότεροι/ες.

Και οι τρεις ήταν υπέροχοι/ες

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (31.3.2018-1.4.2018) έλαβαν χώρο οι εξετάσεις της IKMF για τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές krav maga. Σε αυτές τις εξετάσεις πήραν μέρος τρεις από τους εκπαιδευτές μας. Όχι απλώς κατάφεραν να τις περάσουν με απόλυτη επιτυχία. Περισσότερο, κατάφεραν να αναδείξουν το βάθος και την ποιότητα τις δουλειάς που γίνεται στις σχολές μας.

Ο Κώστας Σακελαρόπουλος κατέχει πλέον τον βαθμό G2, η Μαργαρίτα Φουναριωτάκη κατέχει πλέον τον βαθμό G3, ενώ ο Λευτέρης Καλιαρντάς κατέκτησε τον βαθμός G5 και είναι πανέτοιμος να περάσει πλέον στα Expert Levels του krav maga.

O Κώστας Σακελαρόπουλος κατέχει τον βαθμό G2

Συγχαρητήρια Κώστα!

Η Μαργαρίτα Φουναριωτάκη κατέχει τον βαθμό G3

Συγχαρητήρια Μαργαρίτα!

Ο Λευτέρης Καλιαρντάς κατέχει τον βαθμό G5

Συγχαρητήρια Λευτέρη!

 

Ήρθε η ώρα για λίγες διακοπές

Είναι φανερό λοιπόν ότι λίγες διακοπές αξίζουν σε όλους/ες μας. Άλλωστε θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε μια μίνι ανασκόπηση και να επιστρέψουμε με περισσότερη δύναμη για τους νέους στόχους που έρχονται.

Οι σχολές θα παραμείνουν κλειστές από Πέμπτη 5.4.2018-Τρίτη 10.4.2018

Οι σχολές θα κλείσουν την (Μ.) Πέμπτη 5.4.2018, δηλαδή θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μέχρι και την (Μ.) Τετάρτη 4.4.2018.

Οι σχολές θα ανοίξουν την Τετάρτη 11.4.2018, δηλαδή θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και την Τρίτη 10.4.2018.

Ίσως υπάρξουν εξαιρέσεις για επιμέρους τμήματα και μαθήματα οι οποίες θα ανακοινώνονται κάθε φορά ξεχωριστά.

Εξαίρεση 1η: Την Πέμπτη 5.4.2018 θα πραγματοποιηθεί αναπλήρωση μαθήματος Brazilian Jiu Jitsu στην σχολή της οδού Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια 21.00-22.30.

Εξαίρεση 2η: Η σχολή του Ν. Ψυχικού ξεκινάει μαθήματα από την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018. Το μάθημα Stay Away στην σχολή θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Τετάρτη 11 Απριλίου.