Μια όμορφη μέρα, με krav στο πάρκο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξωτερική προπόνηση των σχολών No Rules στο πεδίο του Άρεως

Krav στο πάρκο, σε όμορφο τοπίο και με κατάλληλες συνθήκες

Το krav στο πάρκο και στον δρόμο, έχει την δική του σημασία. Με χαρά οργανώσαμε μία ακόμα εξωτερική προπόνηση των σχολών No Rules στο πεδίου του Άρεως το Σάββατο 22 Ιουνίου. Η εξωτερική προπόνηση ολοκληρώθηκε με απόλύτη επιτυχία και τις ευχές όλων να γίνει σύντομα η επόμενη.

Κοινή Εξωτερική προπόνηση krav maga για όλες τις σχολές No Rules το Σάββατo 22/6

Το krav στο πάρκο είναι μία γέυση από τις ρεαλιστικές συνθήκες.

Η προπόνηση μέσα στην σχολή δίνει την κατάλληλη ασφάλεια και συγκέντρωση για την εκμάθηση όλων των καινούριων τεχνικών, τακτικών αλλά και τρόπων σκέψης. Τo krav στο πάρκο είναι ένα μικρό test drive στην πραγματική ζωή. Το krav maga είναι δημιουργημένο για ρεαλιστικές συνθήκες. Λαμβάνει υπόψιν του τα πάντα, από το έδαφος μέχρι τους τρόπους διαφυγής. Έτσι, πολλά αλλάζουν στο πάρκο, όπου μπορεί να υπάρχει χαλίκι το οποίο γλιστράει, ο τρόπος διαφυγής να μην είναι τόσο εμφανής, διαφορετικά αντικείμενα να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, από πέτρες μέχρι κλαδιά και σπασμένα μπουκάλια, και η λίστα δεν έχει τέλος.

Ρεαλιστικά, αλλά πάντα με ασφάλεια και τις κατάλληλες οδηγίες

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι περασμένα βαθιά στο mentality του krav maga, αλλά υπάρχει καλύτερος τρόπος να δημιουργήσουμε το κατάλληλο βίωμα, από την προπόνηση στο πάρκο; Στο πάρκο δημιουργήσαμε τα κατάλληλα βιώματα, όσο πιο κοντά στο ρεαλισμό και ταυτόχρονα με την απαιτούμενη ασφάλεια. Δοκιμάσαμε όσα έχουμε μάθει, ανακαλύψαμε καινούρια και αποθηκεύσαμε καλά μέσα στο σώμα και το μυαλό μας τις αντίστοιχες εμπειρίες.

Το σήμα της αρχής έδωσαν η καλή προθέρμανση και τα πολλά παιχνίδια.

Η καλή προθέρμανση είναι απαραίτητο στοιχείο σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Ειδικά στο krav, όπου οι μυς πρέπει να είναι στην κατάλληλη κατάσταση γιατί οι εργασίες που καλούνται να κάνουν είναι πολύπλοκες και πολυποίκιλες. Επίσης, αφού είμαστε στην εξοχή δεν παίζουμε και παιχνίδια;

Η προθέρμανση αποκτά άλλη αίγλη στην φύση
Πόσο εύκολο είναι να κουβαλάς τους συμμαθητές σου στην πλάτη;
Καλές διατάσεις στον πιο όμορφο ίσκιο της πόλης

Krav στο πάρκο με σπασμένα μπουκάλια, πέτρες και κλαδιά.

Counterattacks

Για το krav στο πάρκο, τα αντικείμενα είχαν την τιμητική τους. Τα αντικείμενα τα οποία μπορεί να βρεί κάποιος στο πάρκο είναι σπασμένα μπουκάλια, πέτρες και κλαδιά.

Χρήση κοινών αντικειμένων για άμυνα σε μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια

Εμείς, πάντα με ασφαλή αντικείμενα τα οποία αντιστοιχούν στα πραγματικά, μάθαμε, προπονηθήκαμε και απομνημονεύσαμε τις βασικές αρχές αλλά και τα σημαντικά tips τα οποία αφορούν άμυνα στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Zombie game με πέτρες, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα

Όλοι/ες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και περάσαμε όμορφα

Ήταν χαρακτηριστική η όρεξη όλων γι αυτή την προπόνηση. Ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, ποτέ δεν χάθηκε η φρεσκάδα της ομάδας και είναι αλήθεια ότι καλύψαμε αρκετά μεγάλο εύρος γνώσης. Οι μαθητές/τριες των μικρότερων επιπέδων ανακάλυψαν τεχνικές από το μέλλον, ενώ οι μαθητές/τριες των υψηλότερων επιπέων έκαναν μια γερή επανάληψη και test drive.

To zombie game ήταν διαφορετικό από τα συνηθισμένα και αν και δυνατό σε ένταση, κράτησε τους πάντες ενεργούς μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όλη η ομάδα No Rules για μία αναμνηστηική φωτογραφία

Τα πλάνα για το επόμενο krav στο πάρκο ξεκίνησαν αμέσως

Από την πρώτη στιγμή της λήξης της προπόνησης, ξεκίνησαν οι ερωτήσεις για το επόμενο krav στο πάρκο ή κάπου αλλού. Στον καφέ που ακολούθησε οι προτάσεις έπεφταν βροχή, αλλά μην ξεχνάτε ότι πρώτα μαθαίνουμε με τον μαλακό τρόπο ( στην σχολή) και στο τέλος το εξασκούμε με τον πιο σκληρό (& ασφαλή) τρόπο εκτός των ορίων της!

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες No Rules για την συμμετοχή τους!

To προπονητικό team των σχολών No Rules θέλει να ευχαριστήσει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες No Rules για την συμμετοχή τους στην εξωτερική προπόνηση. Θέλουμε επίσης να σας δώσουμε συγχαρητήρια για την εξαιρετική διάθεση και θέλησή σας!

Μέχρι την επόμενη εξωτερική προπόνηση, συνεχίζουμε κανονικά τα μαθήματα όλο τον Ιούλιο!

Η προπόνηση δεν σταματάει στην εξωτερική και τα μαθήματα δεν σταματάνε τον Ιούλιο. Σας περιμένουμε όλους και όλες κανονικά στα καλοκαιρινά μαθήματα στην καρδιά του καλοκαιριού, για να πάρουμε όλοι ιδέες για το επόμενο σενάριο!

We are No Rules!