Νέος εκπαιδευτής krav maga No Rules!

Νέος εκπαιδευτής για την οικογένεια εκπαιδευτών!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η νέα χρονιά, από το να προστεθεί ένα νέο μέλος στην ομάδα. Ένα δικό μας παιδί, το οποίο δούλεψε σκληρά όλα τα χρόνια πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις εκπαιδευτών πολιτών της IKMF (CIC). Ο Παναγιώτης Λιαράκος, μαθητής στο No Rules Εξαρχείων από την πρώτη μέρα επαφής του με το krav maga, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του. Κατέκτησε τόσο των τίτλο του εκπαιδευτή πολιτών, όσο και τον βαθμό Graduate1(G1).

ikmf no rules cic

Ο Παναγιώτης Λιαράκος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής krav maga από την IKMF

Συγχαρητήρια Πάνο!

Το σχολείο εκπαιδευτών είναι πάντα μια νέα εμπειρία για τους εκκολαπτόμενους εκπαιδευτές!

Το πρόσφατο CIC χωρίστηκε σε 2 parts. Το πρώτο part έγινε υπό τις οδηγίες του GIT Guy Bilya. Με σκληρή προσπάθεια και επιμονή στην λεπτομέρεια των τεχνικών. Το δεύτερο part πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του GIT Shlomi Buzaglo. Σε αυτό το part δόθηκε βάση στην μαχητικότητα και στα fighting skills των εκπαιδευόμενων. Σε όλη την διάρκεια του CIC οι νέοι εκπαιδευτές προχώρησαν την αντίληψή τους για το krav maga ένα βήμα παρακάτω και βελτίωσαν τις προσωπικές τους ικανότητες.

panos shlomi cic

Ο νέος εκπαιδευτής krav maga No Rules μαζί με τον GIT της IKMF Shlomi Buzaglo

Χώρο στα δικά μας παιδιά!

Έχουμε την τιμή ο Πάνος να είναι ένα ακόμα γέννημα-θρέμμα των σχολών μας. Είναι μία ακόμα ένδειξη του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που κάνει τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να ξεχωρίζουν πάντα. Είναι ακόμα μεγαλύτερη χαρά η πορεία των δικών μας παιδιών να συνεχίζει να συμβαδίζει με την πορεία όλης της ομάδας μας.

Πολυτάλαντη ομάδα

Κάθε μέλος της ομάδας εκπαιδευτών No Rules προσθέτει το δικό της λιθαράκι στο συνολικό ταλέντο μας. Ο Πάνος ήταν ,καιρό πριν πάρει το δίπλωμα εκπαιδευτή krav maga, fitness instructor στις σχολές μας. Άλλωστε στο παρελθόν έχει κατακτήσει την 5η θέση στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα calisthenics (street workout) σε ηλικία 18 χρονών και κατέχει ήδη το δίπλωμα του personal trainer. Η συμμετοχή του Πάνου στην ομάδας μας από το επίπεδο του μαθητή μέχρι σήμερα, είναι δείγμα της εκτίμησης που χαίρει το επίπεδο προπόνησης στις σχολές μας, ακόμα και σε άτομα πεπειραμένα στον χώρο του αθλητισμού.

Ο χαρακτήρας κάνει την διαφορά σε κάθε νέο κύκλο

Όταν σβήνουν τα φώτα του γυμναστηρίου, όταν κυκλοφορούμε έξω στον δρόμο, όταν διασκεδάζουμε με την παρέα μας, αυτό για το οποίο ξεχωρίζουν όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι ο καθαρός χαρακτήρας τους και η αίσθηση της ομαδικότητάς τους. Χαιρόμαστε που η παράδοση αυτή συνεχίζεται με κάθε νέο εκπαιδευτή!

Ήρθε η ώρα το ταξίδι της ομάδας μας να συνεχιστεί με το νέο πολύτιμο μέλος της. Οι αγκαλιές όλων των υπόλοιπων μελών είναι ανοιχτές και τον καλωσορίζουν!

Πάνο καλή αρχή!