Πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα αρχαρίων krav maga στην Αργυρούπολη

Το πρόγραμμα του No Rules στην Αργυρούπολη είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να διαθέτει τμήματα αρχαρίων krav maga όλη την ημέρα

Τα τμήματα αρχαρίων krav maga της σχολής No Rules στην Αργυρούπολη έχουν φτιαχτεί για όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν τώρα το krav maga. Με γνώμονα τα δύσκολα ωράρια των περισσότερων ανθρώπων έχουμε φροντίσει ώστε τα τμήματα αρχαρίων krav maga να καλύπτουν όλο το εύρος της ημέρας.

No Rules Family

Πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα αρχαρίων krav maga

Στην σχολή No Rules της Αργυρούπολης υπάρχουν πλέον τμήματα αρχαρίων, καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας. λειτουργούν τμήματα krav maga το πρωί στις 12.00, το απόγευμα στις 6μ.μ. και το βράδυ στις 9μ.μ. .Με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο για όλους και όλες να βρουν ένα τμήμα, που να ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

Πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα αρχαρίων krav maga

Πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης krav maga από την ΙΚΜΦ

Η σωστή αρχή κάνει την διαφορά

Οι σωστές βάσεις είναι πάντα σημαντικές. Μάθετε σωστά τις αρχές του krav maga με το ξεκίνημα στην σχολή No Rules στην Αργυρούπολη. Έχουμε ευθύνη για ό,τι σας μαθαίνουμε, γι αυτό προσέχουμε πάντα να σας το μαθαίνουμε σωστά. Κάθε μαθητής και μαθήτρια είναι μέλος της οικογένειας No Rules και γι αυτό έχει ξεχωριστή σημασία για εμάς.

 

Θέλετε να μάθετε ρεαλιστική αυτοάμυνα από τους καλύτερους;

Στις σχολές No Rules διδάσκεται το σύστημα τακτικής αυτοάμυνας krav maga υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του krav maga IKMF ( International Krav Maga Federation). Το krav maga είναι το πιο ρεαλιστικό και αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας. Η ομοσπονδία IKMF είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ομοσποδία του συστήματος. Επιπρόσθετα είναι γνωστό ότι τα γυμναστήρια No Rules έχουν στο δυναμικό τους κάποιους από τους καλύτερους εκπαιδευτές του είδους και χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία του συστήματος. Τα συμπεράσματα είναι απλά…

No Rules Aegiroupoli Training Spot

 

Όλα τα φετινά σεμινάρια της IKMF

Παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο πακέτο civilian krav maga!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις σχολές μας μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πλήρες πακέτο Civilian της IKMF. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε ειδική εκπαίδευση πάνω στο krav maga για παιδιά, για πολίτες και για γυναίκες.

 

 

 

 

 

 

No Rules Αργυρούπολη, Αγίας Βαρβάρας 45 (πλησίον του μετρό «Αργυρούπολη»

Η σχολή No Rules στην Αργυρούπολη σας περιμένει για μία δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση

Αν θέλετε μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν ένα μάθημα στις σχολή μας,. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσετε άμεσα αν σας αρέσει και ταυτόχρονα θα μπορέσουμε να γνωριστούμε και να απαντήσουμε από κοντά όλες τις απορίες σας. Είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει.

No Rules Aegiroupoli Training Spot

 

Ελάτε για μια δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση!

Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε πολύ! Απλά ελάτε για μια δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση όποτε μπορείτε και τα αποτελέσματα θα σας πείσουν.

Οι σχολές No Rules είναι μία οικογένεια

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

email
norulesathens@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας

212 1040 262
6987367846
Tα λέμε από κοντά!
logo αργυρούπολης