Τμήματα Krav Maga για εργαζόμενους

Νέα βραδινά τμήματα Krav Maga για εργαζόμενους στην σχολή No Rules Αργυρούπολη!

Η σχολή No Rules στην Αργυρούπολη έχει ριζώσει για τα καλά στην γειτονιά, και με χαρά σας ανακοινώνει τα νέα βραδινά τμήματα krav maga για εργαζόμενους – και όχι μόνο-. Στο οικογενειακό κλίμα του γυμναστηρίου μας στην οδό Αγίας Βαρβάρας 45 (δίπλα στο μετρό Αργυρούπολη), ξεκίνησαν τα νέα τμήματα κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 21.00-22.30.

no rules ikmf logo

No Rules Krav Maga by IKMF

Τα νέα τμήματα είναι κατάλληλα για εργαζόμενους ή γενικότερα ανθρώπους με δύσκολα ωράρια.

Αν σκεφτόσασταν καιρό να ξεκινήσετε το krav maga αλλά τα δύσκολα ωράριά σας ήταν εμπόδιο, τα νέα τμήματά είναι φτιαγμένα για εσάς. Προσαρμοσμένα σε πιο κεντρικές μέρες της εβδομάδας και ώρες που σας δίνουν την δυνατότητα να πάρετε μια ανάσα από την δουλειά σας. Τα νέα τμήματα krav maga κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 21.00 είναι σίγουρο ότι θα χωρέσουν άνετα στο πρόγραμμά σας.

krav maga ikmf

Ανανεωμένο πρόγραμμα για No Rules Αργυρούπολης το οποίο ισχύει από τον Μάιο του 2018

Ανάσα εκτόνωσης από την καθημερινότητα

Είναι σίγουρο πως τα νέα τμήματα krav maga στο No Rules Gym Αργυρούπολης μπορούν να αποτελέσουν μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητά σας και μια εκτόνωση από την ρουτίνα. Krav maga για εργαζόμενους λοιπόν,και είναι σίγουρο πως το οικογενειακό κλίμα και ο διασκεδαστικός τρόπος εκμάθησης θα βελτιώσουν την φυσική σας κατάσταση με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο.

Πάνω από όλα το krav maga είναι ένα τακτικό σύστημα ρεαλιστικής αυτοάμυνας

Πέρα από την διασκέδαση και την εκτόνωση από την καθημερινότητα, το krav maga παραμένει το πιο ρεαλιστικό και αποτελεσματικό τακτικό σύστημα αυτοάμυνας. Μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους, μάθετε krav maga από τους καλύτερους.

Βραδινό Krav Maga για εργαζόμενους

Δηλώστε συμμετοχή στα νέα βραδινά τμήματα krav maga (IKMF) στην Αργυρούπολη.

Θέλετε να μάθετε ρεαλιστική αυτοάμυνα από τους καλύτερους;

Στις σχολές No Rules διδάσκεται το σύστημα τακτικής αυτοάμυνας krav maga υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του krav maga IKMF ( International Krav Maga Federation). Το krav maga είναι το πιο ρεαλιστικό και αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας. Η ομοσπονδία IKMF είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ομοσποδία του συστήματος. Επιπρόσθετα είναι γνωστό ότι τα γυμναστήρια No Rules έχουν στο δυναμικό τους κάποιους από τους καλύτερους εκπαιδευτές του είδους και χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία του συστήματος. Τα συμπεράσματα είναι απλά…

Παίρνουμε στα σοβαρά την δουλειά μας…

Τα μαχητικά τμήματα έχουν διάρκεια 1 ώρας και 30 λεπτών!

Η μεγάλη διάρκεια των τμημάτων μας εξασφαλίζει ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Εννοείται πως στόχος είναι η εκγύμναση και η διασκέδαση, αλλά αυτά είναι αποτελεσματικά μόνο όταν γίνονται σε σοβαρά πλαίσια. Η μεγάλη εμπειρία μας στον χώρο έχει αποδείξει ότι το krav maga χρειάζεται μεγάλη διάρκεια μαθήματος για να αποδώσουν καρπούς. Έτσι η ώρα διδασκαλίας των τμημάτων μας γι αυτά τα προγράμματα έχει οριστεί στην 1 ώρα και 30 λεπτά. Γι αυτό και οι μαθήτριες και οι μαθητές μας είναι πάντα από τους καλύτερους στο επίπεδό τους.

Ελάτε για μία δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση τώρα!

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο βραδινό τμήμα krav maga (IKMF)!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

email
norulesathens@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας

212 1040 262
6987367846
Tα λέμε από κοντά!
logo αργυρούπολης