Χρόνια πολλά Κώστα!

Σήμερα έχει γενέθλια ο Κώστας Σακελλαρόπουλος, εκπαιδευτής krav maga , για πολίτες και παιδιά, στην σχολή No Rules Νέου Ψυχικού.

Κώστα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!

Η οικογένεια των σχολών No Rules, οι εκπαδευτές και οι μαθητές/τριες, εύχονται στον Κώστα χρόνια πολλά και όμορφα, γεμάτα υγεία και ευτυχία!


Ο Κώστας Σακελλαρόπουλος εκπαιδευτής krav maga στην σχολή No Rules Fighters στο Νέο Ψυχικό

Ο Κώστας γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1992. Από μικρός ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες και πιο συγκεκριμένα με το taekwondo όπου κατέχει την μαύρη ζώνη και 2 Dan. Το 2014 γνώρισε το krav maga  στην σχολή του φίλου και εκπαιδευτή του Ushe Glen στο No Rules Εξαρχείων. Με την πρώτη κιόλας επαφή του τον κέρδισε τόσο για την διαφορετικότητα του όσο και για την αποτελεσματικότητα του σε ρεαλιστικές συνθήκες δρόμου, γι αυτό και έγινε δεύτερο κομμάτι του εαυτού του. Το 2016 λοιπόν παρακολούθησε το σχολείο εκπαιδευτών CIC της Διεθνούς ομοσπονδίας IKMF . Με τις γνώσεις πολύ υψηλόβαθμων εκπαιδευτών όπως ( Avi Moyal, Israel Tamir, Megan Berkman, Israel Cohen, Shlomi Bouzaglo ) τον Απρίλιο του 2017 τελείωσε το σχολείο όπου εξετάστηκε και πέρασα με απόλυτη επιτυχία και πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτής πολιτών με τον βαθμό G1. Στη συνέχεια παρακολούθησε και το σχολείο εκπαιδευτών για παιδιά της IKMF. Στόχος του είναι να συνεχίσει να εκπαιδεύεται όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να μπορέσει να εξελιχθεί όσο γίνεται περισσότερο και να διδάξει το krav maga σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.