Χρόνια πολλά Glen!

Σήμερα έχει γενέθλια ο Glen Ushe, εκπαιδευτής krav maga και ιδρυτής των σχολών No Rules!

Ο Glen Ushe έχει σήμερα 23 Σεπτεμβρίου γενέθλια. Ο Glen για όλους και όλες εμάς στις σχολές No Rules είναι κάτι παραπάνω από ένας άριστος και πετυχημένος εκπαιδευτής και μαχητής krav maga. Είναι ο δάσκαλός μας, ο δάσκαλος των δασκάλων μας, ο άνθρωπος που ίδρυσε τις σχολές μας.

Μα πάνω από όλα, είναι ο άνθρωπος που έδωσε σάρκα και οστά σε ένα όραμα για έναν διαφορετικό χώρο πολεμικών τεχνών, το όραμα πολεμικών τεχνών χωρίς αποκλεισμούς στο διαφορετικό, το όραμα πολεμικών τεχνών όπου το χρώμα, η θρησκεία, ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν αποτελούν διαχωριστικό, αλλά ενωτικό στοιχείο. Αυτό είναι το όραμα των σχολών No Rules.

Οι σχολές μας ήταν πάντα μια ομάδα, μακριά από προσωπολατρεία και προσωποκεντρισμό. Παρόλα αυτά, μας δημιουργείται αυθόρμητα η ανάγκη να ευχηθούμε ολόψυχα χρόνια πολλά στο πρόσωπο που είχε τον καθοριστικό ρόλο σε αυτό που είμαστε σήμερα. Από το «Apolytos Gladiators Crew» στο Γκύζη, μέχρι τις σχολές No Rules σε Εξάρχεια, Αργυρούπολη και Νέο Ψυχικό. Μέχρι την «Μαχητική Αλληλεγγύη».

Glen χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!

Η οικογένεια των σχολών No Rules, οι εκπαδευτές και οι μαθητές/τριες, εύχονται στον Glen χρόνια πολλά και όμορφα, γεμάτα υγεία και ευτυχία!