Ο εκπαιδευτής μας Κώστας Σακελλαρόπουλος βραβεύτηκε ως lead instructor από την IKMF

Άλλη μία αναγνώριση για την συνεπή δουλειά που λαμβάνει χώρα στις σχολές No Rules η βράβευση του lead instructor

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν γεμάτο χαρούμενες στιγμές για την ομάδα μας και τα είχε όλα: κατάκτηση μεγαλύτερων επιπέδων, νέο εκπαιδευτή No Rules και last but not least βράβευση lead instructor.

Η βράβευση του Κώστα αποτελεί τιμή για όλες τις σχολές No Rules

Ο Κώστας Σακελλαρόπουλος είναι εκπαιδευτής krav maga στην σχολή No Rules στο Ψυχικό, No Rules Fighters. Προπονείται εδώ και χρόνια με αγάπη και πάθος στις σχολές No Rules.Ακόμα και μετά την επιτυχία του ως εκπαιδευτής, συνεχίζει την προπόνηση και την προσπάθεια για βελτίωση. Ταυτόχρονα, εμβαθύνει την γνώση του πάνω στο krav maga περνώντας με επιτυχία τα σχολεία civilian ( εκπαίδευση πολιτών), kids instructor ( εξειδικευμένο σχολείο για εκπαίδευση παιδιών) και stay away (εξειδικευμένο σχολείο για την εκπαίδευση σε τεχνικές γυναικείας αυτοάμυνας).

Η βράβευση ήρθε σαν φυσική συνέπεια της συνολικής προσπάθειας του Κώστα

Η βράβευση ως lead instructor της IKMF ήρθε ως φυσική συνέπεια τόσο των ικανοτήτων, όσο και της αγάπης για το krav αλλά και την ποιότητα του χαρακτήρα του εκπαιδευτή μας. Όλοι/ες εμείς στις σχολές No Rules χαιρόμαστε για την επιτυχία του εκπαιδευτή μας.Αγνωρίζουμε το μέλλον το οποίο προδιαγράφεται λαμπρό τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα μας.

Το lead instructor είναι μόνο μια περίληψη

Καμία βράβευση δεν μπορεί να αποτυπώσει το βάθος των ικανοτήτων και την προσωπικότητα ενός εκπαιδευτή. Είναι όμως μια καλή περίληψη ποιος είναι και τι κάνει. Στις σχολές No Rules χαιρόμαστε για τις βραβεύσεις, αλλά δεν μένουμε σε αυτές. Το μεγαλύτερο βραβείο είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριές μας.

O Κώστα Σακελλαρόπουλος – εκπαιδευτής στο No Rules Νέου Ψυχικού- βραβεύτηκε ως lead instructor από την IKMF

Το No Rules Fighters στο Νέο Ψυχικό είναι μία από τις πιο ανερχόμενες σχολές στην Ελλάδα

Ο Κώστας Σακελλαρόπουλος διδάσκει στο No Rules στο Νέο Ψυχικό. Η σχολή άνοιξε μόλις πριν λίγα χρόνια και αυτή την στιγμή έχει καταφέρει να έχει πολλούς/ες μαθητές/τριες και ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης. Το όνομα No Rules, σε συνδιασμό με την σκληρή και αποτελεσματική εκπαίδευση που λαμβάνει χώρα στην σχολή του Νέου Ψυχικού, κατάφεραν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν την σχολή μία από τις πιο ταχαία ανερχόμενες και αναγνωρίσιμες σχολές τις χώρας.

Συγχαρητήρια Κώστα για την βράβευση του lead instructor της IKMF!

Η οικογένεια No Rules συνεχίζει την σκληρή δουλειά για νέες επιτυχίες.

We are No Rules!